lauantai 29. lokakuuta 2011

se ois uusi keittiö sitten hankittu

Pari päivää ennen Ikeaan lähtöä tuli miehen kanssa vielä puhetta keittiön vetimistä. Ja näytin kuvia niin mies sanoi että niin, ei hän tommosia ovia halua....   AARGH! Mistäs muista sitten ollut puhetta... Noh, pikaisesti uudet luonnokset, ovi malli vaihtui ramsjööstä nexukseen ja siinä sivussa tyylikin hieman..... Lopulta minuakin miellytti uusi malli enemmän, se sattui sopivasti olemaan tuhat euroa (!!!) halvempikin vielä. Jees, kyseessä kuitenkin puuviiluovi, ettei ihan huonoinkaan.



Klo 7.45 auto starttaa kohti ikeaa, yhden pysähdyksen kautta

Klo 9.15 kohti ikean yläkertaa ja myyjä tekemään ostoslistaa. Homma sujuu, ei ongelmia, kulmakaappia ei saa ilman karusellia. Laminaattitasot muuttuvat pyöristetystä reunasta metallilistaisiksi.

*kahvit*

Vähän tämän tyylinen ois tulossa vaikkei ole sinnepäinkään....:
http://livethemma.ikea.se/inspiration/mitt-lilla-dromkok

Klo 10.48 aloitamme tavaroiden keräilyn
* kassalla sählinkiä, oma moka, kulmakaappi puuttuu, karuselli ois...  Asia selviää kun 70 euroa on vajaa summa. Tavarankeräilystä vielä tavaraa. Kaiken kaikkiaan klo 12.00 pääsemme pois, ihan sujuvasti sanoisin.

Hintaa tuli 5380 ja 500 euron lahjakortti.Osa tavaroista toimiteen kotiin, mm. mittatilaustasot. Ja kaikkia vetimiä ei ole, 365 pituiset haetaan myöhemmin.



Samalla reissulla poikkeamme vielä starkilla katsomassa panelpiedra sisutuslevyjä (79.90 e m2) ja bauhausilla katsomassa muuten vaan, sieltä löytyi tuttua vinyylilattiaa.

http://www.home4you.fi/fi/sisustuslevymallisto

https://www.netrauta.fi/portal/sisustaminen/vinyylilattiat/vinyylilattia_senso_rustic_noisette__antiikki?pIndex=1&pCount=28&min=-1&max=-1&man=Gerflor&st=6&showall=



Muoks *keittiö koottiin itsenäisyyspäivänä, miehiä kiinnosti se enemmän kuin linnanjuhlat. hyvin sujui, ovat nyt odottamassa lämpimässä varastossa asennusta sitten joskus*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti