lauantai 21. tammikuuta 2012

Pesuhuone suihkua vaille, wc:n laatoitus alkoi, takka nousee

Pesuhuone laatoitettu. Aika kiva tulos, mies halusi epätasareunaisen lattialaatan, siitä tehtiin sitten tehosteseinäkin suihkun taakse. Suihku tilattu, ei vielä asennettuna. Tulee semmoinen kattosuihkumalli, ei kattoon vaan suihkunvarresta kiinni. Kuvissa vielä saumalaastin pölyt seinissä!



Mies aloitti wc:n seinien laatoituksen, peräseinälle tulee sormipanelia ja muille seinille mattavalkoista laattaa vinoon, lattiaan ihanan ruskeankirjava laatta. Pyöreä peili, malja-allas ja vain laminaattia tasoksi. Uskoisin että hieno tulee.


Takan paikan muutimme nurkasta olohuoneen keskelle - monen mielestä kummalliseen paikkaan, mutta halusimme sen paraatipaikalle ja niin että lämpö leviäisi laajalle - muuallekin kuin meidän makuuhuoneeseen. ja että niitä takkapuita olisi kiva lisäillä siinä takan edessä istuen. Olohuoneemme on aika vaikeasti sisustettava, mutta eipä sinne tarvitakaan muutakuin sohva ja projektori katoon.

Muurari on saanut takan jo ulkokuorta vaille valmiiksi. Ihan sopivan kokoiselta tuo tulisija tuntuis. Kyseessä siis Tiilerin Funkkis-Lauri, painoa 2150kg. Lämmitysalaa tehdas lupaa 70-90m2. Kyseessä kuoritakka, jossa lämmityskaudella tulisi polttaa pari pesällistä, vähintään joka päivä toinen jotta peruslämpö pysyisi. maksimi lämmönöuovutus tapahtuu 10-12 h kuluessa, joten takkaa ei saisikaan lämmittää pinnasta kuumaksi.
Tuttavilla noita Tiilereitä on, ja hyväksi havaittuja, se oli meille yksi vahvin syy takkavalintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti