maanantai 13. helmikuuta 2012

Kun työt haittaa harrastusta

Itse en ole viikkoon ehtinyt raksalla piipahtaakaan, mies siellä välillä käy lämpötilaa yms tarkkailemassa - muuta ei siellä ole tapahtunutkaan. Viikkoon mahtui niin Tampereen kuin Helsingin reissut ja miehellä töissä kiireitä. Minun työni kun on noiden kahden tenavan kaitseminen vielä toistaiseksi.

Raksalla seuraava työvaihe on kattojen kittaus, hionta ja maalaus, mutta apumies joka niissä tulee auttamaan, ei ole vielä ehtinyt paikalle. Ehkä tällä viikolla. Kattoonkin pitäisi miettiä tuleeko Tikkurilan Tunto Hienoa vaiko Teknoksen Kolibria. Lisämausteeksi olisi tulossa sitten vielä feikkikattohirret, oikeasta puusta kylläkin.

Ja muuta maalipohdintaa: olohuoneeseen tulee vain projektori, tällä tietoa ei ollenkaan erillistä tv:tä. Projektori seinä pitäisi maalata sopivalla sävyllä, Tikkurilan maalilinja suosittaa seuraavia sävyjä


Ne näyttäisivät pikkuisen kylmiltä... Olisi kiva jos seinä sointuisi muuhunkin sisutukseen. Toisaalta, edellinen projketoriseinä oli maalattu röpelöisellä Kolibrilla ja värisävykin oli sellainen ruskeanlila ja siinäkin kuva oli ihan hyvä, että eiköhän tuota harmaan sävyä voisi "tuunatakin".

Tuon  nimi on Laasti, jos se sopisi tiiliseinän laastin sävyyn...

ja silmälle värikartassa miellyttää rusehtavammat sävyt.

Alan kallistua kohta koemaalausten kannalle.

*muoks* jatketaanpa vähän. Käytiin vakoilemassa tuttavien raksalla seinien sävyä. Kuulemma aika monessa talossa on mulperia seinissä
mulperi

yksi vaihtoehto projektoriseinälle

piazzaa seiniin?
Voihan voihan....suti sanon minä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti