maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Jospa joulutouhuilta ehtis tätä blogiakin päivittämään.

Talolla tapahtunutta sitten viimeksi:

- remonttimies kitannut, hionut ja pohjamaalannut väliseinät. Ei ollut niin kauhean ilahtuut kun kerroimme että maalia lähinnä tulee seiniin... Tapetinpohjaa ei ois niin kovin tarkkaan tarvinnut.


- mies levyttänyt sisäkatot gyprocilla. Ei ollut myöskään kovin ilahtunut lastenhuoneiden kattojen jälkeen - oli aika työlästä. Mutta kun pääsi isompaa pintaa vetämään isoilla levyillä niin johan alkoi sujua. Rakennustarvikkeesta haki vielä lainaan korkeammalle nostavan levyhissin niin sai olohuoneen ja makuuhuoneenkin yläosat laitettua. Vieskalta jäi 7 levyä joista oli kovastikin hyötyä. Nyt tarvitaan vaan joku kittaamaan ja hiomaan ne kuntoon. Siinähän sitä sitten sujuikin hyvin mieheltä joulun ja uudenvuoden pyhät.


- maalin sävyjä pähkitty... Tikkurilan maalilinjasta kysyinkin neuvoa tuon katon käsittelyyn. Tunto hieno ois tarkoius laittaa, tulisi vähän elävyyttä siihen. Niin ja sitten tietysti ne "parrut".
- remonttimies on laittanut pesuhuonetta kuntoon, levyttänyt seinät ja hionut lattian. Tekee vesieristyksen ja me laatoitetaan.

Takan pitäisi saapua tällä viikolla.

Niin, eipä tässä kiirettä. Vastaava mestari kävi mittaamassa kosteuden lattiasta, 98%. Että pitkälle kevääseen menee... kunnon pakkasiakaan kun ei ole ollut niin kuivuminen on hidasta.

Aikataulullisesti tämä merkitsee sitä, että muuttoa voisi ajatella vasta huhtikuussa. Sinne siis tavoite, mitä sitä turhia kiirehtimään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti