torstai 3. toukokuuta 2012

Olohuonekatsaus

Vaikuttaa ihanalta, avaralta ja rauhalliselta. Osa syynsä on varmaan se, että sinne johtaa muutama porrasaskelma joiden yläpäässä on lapsi- ja koiraportti :) Koiravapaana alueena tarkoituskin pitää, mutta lapset saa kyllä tulla. Lelut saisivat pysyä pääosin omissa huoneissaan, mutta saa täälläkin jotain olla.

Tässä hieman kuvia olohuoneesta:

Sohva on vanha palasohvamme, vuodelta 2005 (?) edesmenneeltä Suomi-Soffalta. Se on ollut todella hyvä, päällinen vesipesunkestävää ja kaikki saumat jne ihan ehjät.
Sohvapöytä vanha pöytämme ikeasta.
Matto (2mx2.9m) ellokselta -50 kupongeilla talven mittaan ostettu ja tuo bestå-tv-taso haettiin ainoana uutena irtohuonekaluna ikeasta.
Takan edessä näkyy säkki, toinen on tarkoitettu olohuoneen leluille ja toinen takkapuille. 
Katon valaisin olisi voinut olla isompikin, tosin nuo upotetut ledit tuovat kyllä hyvin valoa.

Tauluja se vähän kaipaa seiniin ja joku lasivitriini systeemi laseille jne tarvitaan. Kukkia ei varmaan siirretä olohuoneeseen ennenkuin tuo nuorin kiipeilijämme (1v3kk) aloittaa esikoulun....

Mutta melko väljänä olisi tarkoitus huone pitää, keinutuoli on nyt siirtynyt tuohon tilaan - joskus toiveena hankkia sopivan kokoinen lepotuoli. Olohuoneen verhoista ei ole hajuakaan. Kesä mennään varmaan ilman, onneksi on sälekaihtimet ja odotetaan sopivaa ideaa. Minuun sopii meinaan sanonta, kahta en vaihda, turun sinappia ja verhoja. Kun sopivat löytyy, ne pysyy (pestään ja tuuletetaan vaan) kunnes rikki menevät...

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä!

    Teillä on komea olohuone. Takan luukun laatoitus sopii hienosti yhteen tiiliseinän kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kunhan sitä takkaa pääsis kokeilemaankin.... Koristeena vielä mokoma kasa :)

    Onneksi kukaan ei muuten tiedä millainen "sisustus" tänne eka suunniteltiin, ei sellainen tullut mutta tuli kyllä selainen mistä tykätään ja on oman näköinen.

    VastaaPoista