torstai 29. maaliskuuta 2012

Keittiötä taas pikkuhiljaa

näiden kaappien lisäksi tulossa 160cm saareke jossa laatikoita

Astianpesukone vas reunassa korotettuna, siinä ainut kahva vasta kiinni

Tässä näkyy työtason pintaa. Metallireunassa vielä suojateippi!
Olivat miehet jo vähän siivoilleetkin. Tarkoitus nyt viikonlopun aikana saada lastenhuoneet siihen kuntoon että niitä voisi jo siivota ja kantaa tavaroita sinne.

Ikeassahan ei ole varsinaista korotettua astianpesukonekaappia, eikä suunnitteluohjelma pysty sitä tekemään, mutta heiltä saa paikanpäällä ohjeen kuinka sen kokoaa. Jääkaapinyläkaappi alatasoksi, tukihylly (meillä ylijäänyt työtasonpätkä) ja sivuille peitelevyt.

Tila oli rajallista, ja tuossa yläkuvassa on sidebysidelle tila. Sillä seinällä kymmenenkin senttiä lisää olisi tehnyt ihmeitä, mutta tuon seinän koot määrittivät vanhan talon mitat. Toisen seinän takana nimittäin on pesuhuone ja sidebysiden takana eteinen ja sisääntulo. Alun perin luovuin täysleveistä jääkaapista ja pakastimesta, päädyimme Samsungin sidebysideen jossa on isoin pakastin. Tarvittaessa hankitaan sitten joku pieni arkkupakastin. Uudessa kaapissa on ainakin puolet enemmän pakastustilaa, joten onhan sekin jo jotain.

Astianpesukone on korotettu, siitä lähtökohdasta on luopunut. Pesualtaana on yksi iso allas, kahta en tarvitse. Vanhassakin keittiössä oli vain yksi iso. Jätteiden lajitteluun on varattuna 40cm ja 60cm laatikosto, luulisi riittävän. Ja kuivauskaappia ei tule ollenkaan, en sellaista käytä nytkään.

Mikro taas tulee työtasolle, sitä en halunnut korotettuna jotta lapsetkin voisivat isompina sitä itse käyttää - koulun jälkeen kuuma kaakao tai keittolautanen korkealta otettuna... ei, työtasolla sen olla pitää. Ja kalusteisiin sijoitettavat mikrot ne vasta maksavatkin.

No, aika näyttää miten sitä on toimintojen suunnittelussa onnistunut. Kunhan pian pääsisi kokkailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti