maanantai 5. maaliskuuta 2012

Vauhdilla valmista 2

Katot maalattu! Ja niistä tuli upeat! Just sellaiset kun halusinkin. Ikävä kyllä kameralla emme ole saaneet siitä sellaista kuvaa mitä se luonnossa on. Tuossa voimakkaasti korostettuna yksi kuva:
väri on siis valkoinen, mutta jotta pinta erottuu, tuo korostus



Makuuhuoneissa katto ei niinkään erotu, mutta eteisestä/keittiöstä katsottuna olohuoneen ikkunoista tulee valoa vinoon sisäkattoon niin on se hienon näköinen.

Pojankin huoneen seinät saaneet maalin pintaan.



Projektoriseinän maalia pohdittiin kauan, onko kuinka hallitseva harmaa ja minkä sävyinen... Erottaakohan tuota vaaleasta oikein mikään. Ei ole sanottua että emme hakisi jotain muuta vähän tummempaa  sävyä vielä. Ensi viikonlopulle jää vielä vähän maalattavaa ja se yhden (!) seinän tapetointi.
Tämä kuva huonolaatuinen, mutta kuka erottaa missä on harmaa seinä?
Jos tästä rojektista jää pennejä yli, ostan uuden kameran *kele*

Budjetista puheen olleen, summailimme tuossa ja lattiamateriaalin suhteen kallistumme varmaankin vinyylikorkkiin. Vinyyliä meillä on eteisessä,ja olemme kovasti tykänneet.  Korkkilisänä on nyt uusin versio. Makuuhuoneisiin tulee laminaatti, mutta k+oh vinyylikorkilla.
wicanders provence oak

Muutoin budjetti ei suurempia liikkumavaroja anna. Kodistamme tulee Ikea-koti, sen ihan ylpeänä voin sanoa :)  Kauppalistaa tänään sinne väsäsin. Keittiö laitetaan ensin kuntoon, sitten lastenhuoneet, olohuone ja meidän makuuhuone. Uutta sohvaa ja vaatekaappia joutuu hetken odottelemaan, mutta eiköhän ne vaatteet laatikoissa hetken mene. Ja onhan meillä se vanha Ikean pax, 150cm leveä, jonne ennenkin vaatteet on mahtunut...Uuteen tulossa 350cm kaapitilaa lisää....sitten joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti