torstai 1. maaliskuuta 2012

Vauhdilla valmista

Jonkinlaisesta rakentamisväsymyksestä voisi minun kohdalla puhua, jotenkin tuntunut kaukaiselta koko rakentaminen ja sen valmistuminen. Osansa lasten sairastamisella ja sen jälkeen oma selkä napsahti vinkuraan (sama tapahtui päivälleen viisi vuotta sitten, hiihtoloma-aika silloinkin). Mies onneksi ollut innokas, ensin kattoapulaisen kanssa kittasivat ja hioivat katon, sitten pohjamaalasi vielä suurimman osan jo.

Eilen sitten selvisi että keittiön kaapit täytyy siirtää nykyisestä varastostaan pikimmiten pois. Noh, ei kai niitä enää kannata muualle viedä kuin rakennukselle, joten sinne on tehtävä tilaa. Tehdään siis yksi huone valmiiksi! Kattoon mies haki aamulla Tikkurilan tunto hienoa, sävy oli hieman lämpimään valkoiseen sävytetty. Se ei ehkä ole kovin hyvä, otetaan muualle kylmempi sävy. Muutoin tapettiharjalla sivelty pinta varmaan on ihan hieno. Kattoon kun en puupanelia halunnut, enkä tykkää noista muovilevyistäkään oli maalaus ainoa vaihtoehto. Katon maalaus taas on sen verran hankalaa, että ajattelin tuollaisen tunto hienon antavan anteeksi jos jälki ei ole aivan täydellistä.

Seiniin ostettiin yleisväriksi puolihimmeää maalia, sävy Paperi

Nyt ensin valmistuu tytön huone, sinne tehosteseinäksi sävy Runo.


Illalla toivottavasti saadaan kuvia. Muoks:


Ja jonkinlainen innostuskin tässä nosti päätään, kevät tulee ja muuttokin joskus!Sainpa järjestettyä täällä väliaikaisasunnolla jo osan tavaroistakin. Niitä mitä ei enää tarvita, laitoin matkalaukkuun. Toinen jalka jo oven raossa ;)

Pojan huoneen tehosteseinälle tulossa Tiffany sävy.


Eteisen, keittiön ja olohuoneen yhdistävän seinän väriksi vielä kaksi vaihtoehtoa 
hohkakivi
shaali

Ja näiden pariksi vastaseinälle siis Paperi.
Ja siihen sotketaan (ehkä) se projektoriseinämaali, tai sitten noiden väri sais riittää siihenkin seinään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti