sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lastenhuoneet listoja vaille

Perjantaina pyyhälsimme Ikeaan hakemaan vaatekaappeja. Suunnitelmat muuttuivat taas, emme ostaneetkaan lahjakortillamme ruokapöytää (saimme tuttavalta lainaksi pöydän, hän muutti väliaikaisesti pienempään asuntoon ja tarvitsi paikan isolle pöydälleen) vaan haimme makuuhuoneen seinälle kaapit.

Ikeaa olen kovasti aina kehunut, mutta kaappien suunnittelu ja valinta oli vaikeaa, liukuovia on poistumassa valikoimista - just ne mitä haluttiin tietysti - ja kaappien hakeminenkin itsepalveluvarastosta oli jotenkin hankalampaa kuin sen kokoinaisen keittiön. Kaappien kokoamisesta miehellä onkin jo kokemusta, joten eiköhän se suju.

Lastenhuoneisiin sai jo laittaa lattiat, joten yritimme valita laminaatin  mahdollisimman lähelle valitsemamme vinyylikorkin väriä.

Ylin laminaatti (joku tammi), alla vinyylikorkki provence oak, lisäksi suunnittelemamme jalkalista koko huusholliin.

Vessa sai malja-altaansa ja hanan. Näissä tuli kokeiltua rakennuspuolen nettikauppoja, westerbergs meinaan toimitti niin monta päivää - tulee huomenna ja ensi viikolla ja silloin ja tällöin - sitä neliömäistä allastansa ja lopulta toimitus siirtyi pitkälle toukokuuhun. Meille "hetikaikkitänne" & "ostetaan mitä varastosta löytyy" se ei passannut.


Maalaushommiakin on tehty - pääsin itsekin yhden seinän sutimaan sillä aikaa kun taapero nukkui pihalla. Seinillä paperia (F497) ja hohkakiveä (H487). Paperi on raikas, kylmä ja valkoinen, ei taita mihinkään. Hohkakivi on beigenharmaa, vaihtaa väriä valosta riippuen.

vasen J499 oikeaF497

H487

se ainut tapetti mh seinässä


Ensi viikonloppuna sitten saa varmaan laittaa jo vinyylit muualle kämppään. Ja siitä alkaakin se viimeinen näperrys, listat, palkit, keittiön asennus......siivous.....

1 kommentti:

  1. Vastaava tosiaan kävi mittailemassa tiiviyttäkin ja hyvä on. Lattiatkin kuivuneet hyvin,

    VastaaPoista